Speltips: Sevilla – Eibar 10/2

speltips-sevilla-eibar

Ramon Sanchez Pizjuan står som värd för söndagens match mellan Sevilla – Eibar. Det har blivit en hel del mål mellan dessa lag den senaste tiden och jag tycker det finns goda förutsättningar för mål även idag.

Sevilla har visat svag form den senaste tiden med tre förluster på de fyra senaste omgångarna. De parkerar fortfarande på en CL-plats men det finns ett gäng lag som skuggar bakom, så Sevilla är nog väldigt intresserade av att utöka det avståndet med en seger idag. På hemmaplan är det alltid offensivt upplägg och det fick vi onekligen se i senaste hemmamatchen mot Levante (5-0). Sevilla är ett lag som sällan slår av på takten inför hemmafansen och det kunde utan tvekan blivit ett gäng mål till. Linan kan de lösa på egen hand men jag tror även att Eibar hjälper till idag.

Eibar har visat fin form den senaste tiden och klättrat upp till en mitten position i tabellen. Två segrar och ett kryss på de tre senaste matcherna där baskerna visat mycket god målform med åtta strutar. Lite mer offensiva hemma på Ipurua men Eibar brukar inte sjunka hem allt för långt på bortaplan heller. Orellana har sett ruskigt fin ut i det offensiva och med Enrich och Charles framför sig så kan de utan tveka störa Sevilla här. Frågan är dock om de orkar stå emot defensivt. Eibar är ligans sämsta bortalag och har släppt in 17 mål på 10 bortamatcher. De har även ett defensivt avbräck idag då målvakt Dmitrovic är skadad. Han har stått de två senaste matcherna och varit riktigt bra. Riesgo är inte dålig men jag sätter ändå serben framför honom.

  • Match: Sevilla – Eibar
  • Speltips: Över 2,75 mål
  • Odds: 1.92 @ LeoVegas
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

BLI MEDLEM HOS LEOVEGAS OCH HÄMTA EN ODDSBONUS

Kommentera