Speltips: Girona – Huesca 9/2

speltips-girona-huesca

Två pressade lag som drabbar samman på Estadio Municipal de Montilivi under lördagskvällen då Girona tar emot Huesca. Jag gillar det offensiva hos hemmalaget och tror på minst två mål från dem här.

Girona har gått väldigt tungt den senaste tiden med två inspelade poäng på de fem senaste matcherna. Det gör att katalanerna placerar sig på en 17:e plats i tabellen och är hårt pressade att vinna. Speciellt på hemmaplan mot den här typen av motstånd. Offensivt gillar jag Girona och jag tycker inte att vi ska stirra oss blinda på målproduktionen på hemmaplan så här långt. Motståndet har varit väldigt tufft och dessutom har de skapat ordentligt med chanser match efter match. Med lite bättre skärpa i avsluten kommer det lossna. Borja Garcia har nu dessutom kommit tillbaka efter skadad och det spetsar till det offensiva.

Huesca har inte haft någon lyckosam säsong så här långt då de placerar sig på en jumboplats i tabellen med endast 15 inspelade poäng. Nu har det sett lite bättre ut den senaste tiden med kryss mot Sociedad (0-0) och vinst mot Valladolid (4-0), men det är mer klent motstånd än några jättebra prestationer. Defensivt två raka nollor men Huesca har släppt in 39 mål på 21 matcher och har ett väldigt svagt försvar. Speciellt på bortaplan där de släppt in 24 av sina 39 mål. Vi har även lite tuffa avbräck hos gästerna då Melero ser ut att missa på grund av skadad och Cucho är avstängd.

Girona skapar alltid en hel del chanser på hemmaplan och mot den här typen av motstånd så tycker jag det ska vara goda chanser till minst två mål. Mitt speltips blir därför:

  • Match: Girona – Huesca
  • Speltips: Girona över 1,5 mål
  • Odds: 2.08 @ LeoVegas
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

Kommentera