Coolbet – 100% upp till 1000 kr

oddsbonusar

Coolbet har en svensk spellicens sedan 1 januari och det är vi på Laligabets väldigt glada över. Inte det bästa spelutbudet ska erkännas, men i gengäld brukar de sticka ut när det kommer till oddset. Något annat som sticker ut hos Coolbet är produkten “skapa ditt spel“. Här kan du designa ett eget spel bland en mängd olika marknader. Du kan bland annat spela på antal skott eller passningar för enskilda spelare. En funktion vi gillar skarpt!

Är du intresserad av oddsbonusar och vill testa på Coolbet har de just nu ett fint välkomsterbjudande. Registrerar du dig via länken här nedan får du nämligen 100% på din första insättning upp till 1000 kr. Dessutom belönas du med 50 freespins på den populära spelautomaten Starburst. Skulle du föredra casino framför odds så har de även där ett fint erbjudande.

Oddsbonusen måste omsättas sex gånger till ett minsta odds till 1.50. Bonuspengarna kan användas till funktionen “skapa ditt spel, men dessvärre räknas det inte till omsättningen.

Glöm inte heller bort att spana in våra speltips till dagens matcher i La Liga. Varför inte kvittera ut en oddsbonus hos Coolbet och ta rygg på något spel? Speltipsen hittar ni här.

HÄMTA ODDSBONUS HOS COOLBET – 100% UPP TILL 1000 KR

Kommentera