Speltips: Getafe – Alavés 18/1

Speltips

Fredag kväll och den 20:e omgången ska inledas i den spanska högstadivisionen. Getafe tar emot Deportivo Alavés på Coliseum Alfonso Pérez.

Hemmalaget har gått riktigt bra en period och har endast 1 förlust senaste 7 matcherna. Man avancerade dessutom i cupen när man efter 1-1 borta i returmötet slog ut Valladolid.

Alavés ångar också på hyggligt i ligan. 3 senaste matcherna visar 1-1 borta mot Girona, 2-1 seger hemma mot Valencia samt seger 1-0 borta mot Real Sociedad. Ikväll får man dock klara sig utan viktige Laguardia i försvaret på grund av en avstängning. Laguardia har startat samtliga 19 matcher denna säsong och tränare Abelardo Fernandez tvingas nu stuva om bakåt.

Mannen som håller i pipa och kortlek heter José Munuera och är en herre som gärna slänger upp en hel del varningar. Han har dömt 9 matcher i La Liga denna säsong med ett snitt på 5,3 utdelade kort per match.

Jag tror på en jämn kamp i afton där Getafe håller i taktpinnen. Baserat på inbördes statistik och vilken domare vi har här så ser jag även framför mig en tuff match och således en hel del varningar. Alavés kommer att få kämpa för att hänga med nu med sitt defensiva avbräck.

Jag har valt ut två spel. Det första sticker dessutom ut med ett riktigt fint odds med de förutsättningar jag ser inför match.

  • Match: Getafe – Deportivo Alavés
  • Speltips: Getafe ö1,5 mål
  • Odds: 2,40 @ FastBet
  • Insats: 2/5 units

Vidare väljer jag ett spel på kortmarknaden

  • Match: Getafe – Deportivo Alavés
  • Speltips: Över 6 kort Asian
  • Odds: 1,74 @ FastBet
  • Insats: 3/5 units

/ Anders – @carerrra

Kommentera