Speltips: Valencia – Valladolid 12/1

speltips

Intressant möte på Mestalla under lördagen där Valencia tar emot nykomlingen Valladolid. Det kommer garanterat bli full gas framåt från hemmalaget i det här mötet och jag tycker mig hittat ett lämpligt speltips till den matchbilden.

Valencia har floppat hittills denna säsong då laget placerar sig först på en 12:e plats i tabellen. Inte allt för långt upp till en europaplats förvisso men med det material som Marcelino har till sitt förfogande så är inte detta godkänt. Han hänger löst som tränare och det blev knappast bättre efter veckans cupförlust mot Sporting Gijon (1-2). Ett Valencia som dominerade stort, men de har problem med målskyttet samtidigt som försvaret är darrigt. De kommer kliva på ordentligt för tre pinnar idag och därför tror jag på en hel del hemmahörnor. Ser vi till statistiken så brukar de även skapa en hel del hörnor på Mestalla, speciellt mot den här typen av motstånd som förmodligen kommer lägga sig på försvar. Jag tror vi får en liknande matchbild som den mot Leganes (1-1) och där vann Valencia hörnorna med 10-1. Givetvis en fara med ett tidigt 1-0 mål här men Valencia brukar kunna ösa på trots att de har en ledning.

Valladolid har gjort det helt ok som nykomlingar så här långt in på säsongen. En 15:e plats och 21 inspelade poäng tror jag de flesta kring laget är nöjda med. Fin start på säsongen men formen är knappast den bästa med endast en seger på de åtta senaste ligamatcherna. Det är dock främst på hemmaplan som spelat inte fungerat, där jag tycker att Valladolid svävar iväg lite och blir sårbara. På bortaplan är de femte bäst i hela ligan och där spelar de betydligt mer kompakt och jobbar hårt i det defensiva. Det innebär även att de brukar släppa till en hel del hörnor. Nu släppte de endast till tre hörnor i senaste bortamatchen mot Athletic Bilbao (1-1) men innan det har de släppt till minst sex hörnor i sex raka bortamatcher.

  • Match: Valencia – Valladolid
  • Speltips: Valencia över 6,5 hörnor
  • Odds: 2.15 @ Fastbet
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

speltips

Kommentera