Speltips: Girona – Atletico Madrid 9/1

speltips

Gårdagens speltips i Sporting Gijon – Valencia hittade hem till fint odds och idag har vi fyra nya matcher från Copa del Rey. Mitt första speltips hittar vi i den tidiga matchen där Girona tar emot Atletico Madrid hemma på Montilivi. Två lag som spelar en fysisk fotboll och tillsammans med ligans kortgladaste domare så borde vi få se en del “ostskivor” i luften här.

Girona spelar ganska fysiskt tycker jag men trots detta så har laget ett lågt snitt på två kort per match i ligaspelet så här långt. Intressant dock att många bänkspelare ligger i toppen av kortligan hos katalanerna, då många av dessa kommer få chansen i afton. Atletico Madrid spelar också väldigt fysiskt och det kan vi se på varningarna så här långt då laget snittar strax över 3 kort per match. Spelare som Godin, Koke och Saul ligger högt upp på den listan och samtliga tre finns med i kvällens startelva.

Det som gör att jag tror på det här kortspelet lite extra mycket är kvällens rättskipare, Jose Alejandro Hernández Hernández. En av ligans absolut sämsta och kikar vi in på domarkollen så ser vi även att han har det absolut högsta snittet i ligan denna säsong, med sanslösa 7,5 gula kort per match. Nu brukar det kanske bli lite mindre hets i cupspelet men vi är ändå framme vid 8-delsfinaler där lagen börjar växla upp och gå in för det lite mer. Jag tror det kommer smälla där ute och då borde det rycka till i fickan hos Hernández Hernández.

  • Match: Girona – Atletico Madrid
  • Speltips: Över 5,5 kort
  • Odds: 1,79 @ LeoVegas
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

Kommentera